středa 8. listopadu 2017

Fotky z výpravy a schůzka

V tomto týdnu se budeme na schůzce konečně věnovat stezkám a představíme si i to jak se plnění stezek promítne v ročním bodování. Prosíme tedy stezky s  sebou! :-)

Na zahajovací výpravě jsme přespávali ve skautské základě v Čáslavi. Vlčáci si moc pochvalovali velké prostory, obzvláště se jim líbil sál s krbem.  

V pátek nás čekalo slavnostní zapálení olympijského ohně a tím odstartovali Olympijské hry roku 3017. Každá družina představovala jeden stát a jejich první úkolem bylo představit nám svojí vlajku a typický oděv. 

Druhý den ráno nás čekala rozcvička a  fotbalový zápas se židlemi. Poté jsme vyrazili vlakem do nedaleké vesnice Žleby, kde jsme se podívali na tamní zámek a lesní park. Odpoledne probíhal zápas ve vybíjené a závod Formulí 1. Večer jsme kreslili návrh jak by mohla asi vypadat naše nová klubovna

Poslední den, někteří z nás navštívili mši v kostele sv. Petra a Pavla. Po návratu z kostela nás ještě čekala poslední část olympiády, která rozhodla o vítězství družinky Rufusů. Rychle jsme poklidili naobědvali jsme se, stáhli jsme olympijskou vlajku, sfoukli olympijský oheň a vyrazili na nádraží.

Na fotky se můžete podívat zde...