středa 4. října 2017

Nové posily

Jak jsme před časem avizovali, do našeho stávajícího týmu se přidala nová skupina roverů, a to dvě slečny a tři pánové. 

Kluci je dobře znají  z tábora, kam za námi přijeli na týden na výpomoc. Pro vlčáky si sami připravili několik her a také noční bojovku, kterou jsme absolvovali společně s Koťaty. Na táboře pro nás byli opravdu velkou posilou a taky mezi nás parádně zapadli. Jsme nesmírně rádi za to, že je máme a těšíme se na společné vedení. :-) 

Pro zobrazení celého příspěvku klikněte na odkaz níže.... (další informace)
SÁRA 
Ahoj, jmenuji se Sára Poláková a je mi 16 let. Studuji šestileté Gymnázium Na Vítězné pláni. Do skauta chodím od 3.třídy a tento rok začínám s vedením Vlčích Nožů. 
V roce 2015 jsem absolvovala rádcovský kurz RisK a dále bych se ráda zúčastnila čekatelského kurzu. Baví mě zpěv, turistika, beachvolejbal, lyžování a cizí jazyky.


MAJDA 
Ahoj, jmenuji se Majda Hádková, je mi 16 let a do skauta chodím od 1. třídy. Momentálně jsem na tříměsíčním pobytu ve Francii, takže se do vedení vlčat zapojím až v prosinci. V Praze studuji Arcibiskupské gymnázium. Mezi mé zájmy patří tanec, hudba, zpěv, hraní na hudební nástroje, sportování, turistika, cizí jazyky a cestování. S vedením vlčat tento rok začínám.


VOSA
Ahoj, moje jméno je Vladimír. Do skauta jsem začal chodit v 11 letech a od té doby jsem nepřestal, protože je to jedna z nejlepších aktivit, co jsem kdy poznal. Máma mě jednou přihlásila a hned po první schůzce jsem se toho chytil. Studuji na ekonomii na Anglo-Německé Obchodní Akademii na Břevnově. Jako zájem mám turistiku a hraní na ukulele. Také jsem absolvoval rádcovský kurz v roce 2015.

HONZA
Ahoj, je mi 17 a ve skautu jsem s tříletou přestávkou už od první třídy. Již sedm let chodím na Arcibiskupské gymnázium. 
Mezi mé zájmy patří fotbal, běhání, jízda na kole, tenis, sledování seriálů a filmů, hra na trombón, architektura a ekonomie. Mimo skauta se také účastním akcí pořádaných Salesiány Dona Bosca. Rád cestuji a poznávám nová místa.

TOM
Jmenuji se Tomáš Beran, je mi 17 a na skauta chodím od 7 let kdy jsem po vzoru bratra a sestry nastoupil do střediska Stopaři do oddílu Vlčích Nožů. Minulý rok jsme spolu s Vosou a Honzou vyšli ze staršího oddílu Bronco a po společném uvážení nastoupili do vlčat. Studuji na osmiletém Gymnáziu Českolipská na Praze 9, na které jsem nastoupil po ZŠ Žernosecké a v budoucnu se chystám na FIT ČVUT. Mezi mé zájmy patří hudba, sporty, filmy, literatura, společenské tance a samozřejmě trávení času s přáteli kdykoliv to jde. 
V oddíle se snažím o sportovně zaměřené aktivity.