pondělí 23. ledna 2017

Hokejbalový superzápas II. díl

Sešli jsme se tradičně na Kobyliském náměstí a odtud nás měla čekat celkem rutinní cesta na hřiště v Selesiánském středisku. Jenže tu byl háček. Sic vybaveni svačinkami, hokejkami a fotoaparáty, jenže bez klíčů. Ještěže vlčáci nejsou tak velcí a vysocí jako je Fido a mohli v klidu branku podlézt, vedoucí čekala cesta horem, s kterou měl i Joe problém.

Zápas proběhl mezi dvěma týmy a poté i soutěž o nejlepšího střelce, který si domů odnesl vítězný pohár, který se nám do klubovny vrátí opět až za rok. :-)

Poté nás čekala cesta na oběd do klubovny, kam za námi plně vyspinkán dorazil i Hárvy. Ten se, ale společně s Fidem někam tajně vytratil...

Fotky z výpravy najdete v naší fotogalerii.

Do klubovny vběhl celý splavený a potrhaný Indiana Joe, kterému se prý povedlo uniknout ze spárů Prvního řádu, ten ho unesl, při bádání v chrámovém komplexu Thutmose I. 

Profesor se dal do vyprávění. První řád ho dovlekl k Velkému pohřebišti bláznů, kde hledají slavný amulet Amun Rah, který je potřeba před vstupem do Hamunaptry. Tento amulet má vypadat jako krystal. Přisluhovači Prvního řádu, však nevěděli jak tento amulet přesně vypadá a tak posbírali vše co odpovídalo popisu. A čekali na posily až je vyzvednou. V tom se profesorovi povedlo utéct a varovat nás.

Vlčáci měli  pro pana profesora dárek, jeho slavný klobouk, který nám Indiana Joe neustále ztrácí. Měli vše a tak mohli vyrazit. Museli si pospíšit, než Prvnímu řádu dorazí posily. 

Nakonec se vlčákům krystaly povedly zachránit ze spárů Prvního řádu a to pro nás znamená, že jsme o krok před nimi.