neděle 27. listopadu 2016

Výročí střediska

Pro výročí střediska je typická celostředisková hra, která nechyběla ani letos. Při této hře jsme se dostali na dvůr samotného císaře Rudolfa II., který měl pro nás velmi zvláštní úkol. Chtěl pro sebe získat elixír věčného mládí.

Jeho císařská milost se totiž dozvěděla od svých rádců alchymistů zprávu, že se v Praze nachází recept, ale je ztracený a ještě k tomu rozstříhaný. Nabídl nám odměnu za jeho nalezení a sestavení.

Na hledání receptu nás bylo hodně a toho jsme také využili, rozdělili jsme se do menších skupin. A hledání začalo. Hledali jsme všude možně. Recept se ne každému podařilo najít a sestavit, ale i tak se z těchto útržků recept nakonec dal poskládat. 

Vrchní alchymista, který se řídil pokyny z receptu, ale tento elixír nedokázal namíchat, směs sice zašuměla, ale očekávaný účinek bohužel neměla.

Císař dodržel slovo a odměnu jsme dostali. Poté jsme se vydali do Divadla Za plotem, kde nás čekal další program. Hráli jsme židličkovanou, poznávali jsme ukázky z filmů, poznávali fotky vedoucích za mlada a i tam se nám dostalo odměny.

A co je hlavní oslavili jsme výročí střediska, ale i výročí Vlčích Nožů, které oslavilo 25 let od jeho založení!! :-) 

Děkujeme, že jste tu stále s námi a že Vás baví naše činnost.

Vaše Vlčí Nože