sobota 19. prosince 2015

Fotky z Vánočky!!

Právě jsme nahráli fotky z Vánoční výpravy, na které se můžete podívat v naší fotogalerii. :-)

Výprava se nám podařila, bylo nás dokonce 26 vlčáků a 5 vedoucích! V pátek nás poprvé svou návštěvou poctil sám Santa a jeho dvorní manager. Prý chtějí expandovat na český trh a naučit nás Čechy o Vánocích pít hlavně Coca-Colu a jíst místo kapra BigMac :-).

No, moc se to teda neujalo :-D. Vzhledem k tomu, že k večeři byl bramborový salát, rybí prsty, cukroví a trocha Kofoly od Ježíška, tak se asi expanze příliš nepovedla. Santa ani manager už se pak neukázali a zbyly po nich jen dvě červené ponožky (umístěné na radiátoru místo krbu). Po večeři jsme se pak šli projít na vytrávení kousek za Zvánovice a byly moc krásně vidět hvězdy. Před spaním jsme si ještě zazpívali pár koled, rozdali drobné dárečky a šli jsme na kutě. 

Správné české (skoro)Vánoce, jak mají být - ideální pohoda v kruhu téměř rodinném, děti si hrají s dárky a dospělí jsou strhaní a dojatí chvilkou toho ticha. Inu, nic nezalepí pusu tak dobře, jako domácí cukroví od maminek, děkujeme!


(omluvte prosím trochu "potrhanou" fotografii, někdo se hýbal, když neměl :-D )

Vaše VN!

P.S.:
Pokud někdo postrádá z Vánoční výpravy karimatku v černém šusťákovém obalu, tak je možné si jí vyzvednout po Novém roce v klubovně, nebo napsat na ondrejbursik@gmail.com a domluvit se na předání třeba na speciální schůzce...


Na Vánoční výpravě se také našlo termotričko Thermal značky FF velikosti S, opět pište na ondrejbursik@gmail.com