neděle 11. října 2015

Fotografie z Bronco Cupu byly přidány

V naší galerii naleznete fotografie z tradičního sportovního turnaje ve fotbale, který jsme si nemohli nechat ujít.

Naše dva týmy - Černí a Černější předváděli nejpohlednější kombinace ze všech týmů vlčat. S naším fotbalovým koncertem jsme narazili bohužel až ve finále, kde proti nám nastoupili kluci ze Silmarilu! Ti byli o hlavu větší než naši, a někteří dokonce měli podezřele hluboké hlasy a u pasu obvyklé nože, ale nechceme spekulovat, názor si můžete udělat sami podle ilustračního snímku.
Finále začalo smolným gólem v naší síti, na který jsme odpověděli soustavným tlakem na branku Silmarilu. Těm nezbývalo než se celý zbytek zápasu bránit našemu náporu, přičemž se málokdy dostali alespoň na půlku. 

Utkání mohlo dopadnout zcela jinak, když rozhodčí (stoprocentně nestranný zástupce vedoucího Bronca - Scrivi) odpískal asi minutu před koncem pro náš tým penaltu. Tu jsme však proměnit nedokázali, a tak zápas skončil nešťastnou prohrou lepšího týmu - nás.

Celý den jsme si nicméně užili a dluží se jen poděkovat (nestranným rozhodčím) za jejich (nestranný) výkon a naše kluky pochválit za skvělé nasazení, fotbalový um a krásné druhé a třetí místo z osmi týmů vlčat!

Díky a za rok je to všechno naše!