středa 4. července 2018

Celotaborová hra

Omlouváme se za delší prodlevu, bohužel jsme neměli k dispozici rychlý internet📵. Nemusíte se bát, všichni žijeme a máme se fajn! 🤗

V neděli nám začala celotaborová hra, kterou máme letos poprvé s Koťaty. 😍 Děti byly z počátku dost překvapené 😳, ale teď si už užívají život v Bradavicích! 🏰😋

Neděle:
Na začátku školního roku nás přivítal Brumbal a představil nám zbytek profesorského sboru, jako třeba Hagrida🗝, nebo profesora Sanepea⚗️, S'Quirrella🐿, profesora  Hooche, profesorku Prýtovou🌷💐,Umbridgeovou😻, Trewlanyovou🔮 a také madam Pompfreyovou🤕🤒. 

Dozvěděli jsme se, že Ministerstvo kouzel bylo napadeno, neznámým černokněžníkem, ale v Bradavicich jsme přeci v bezpečí. 

Pondělí:
Druhý den, nás čekaly vyučovací hodiny s jednotlivými učiteli. Měli jsme hodinu lektvaru, hodinu létání, zapas ve famfrpálu, hodinu jasnovidectví a třeba také hodinu obrany proti černé magii. 

Díky pravidelným vydáním Denního věštce víme co se děje mimo Bradavice. 😌 Takzě zjišťujeme, zme mimo Bradavice se dějí divné a nebezpečné věci, třeba znamení zla nad ministerstvem, ministerští zaměstnanci prokletí kletbou imperius atp😱. 

Středa:
Ministerstvo kouzel se obava o bezpečí studentů v Bradavicich a tak vyslalo dvě Bystrozorky, aby hlídali Bradavice a pokusily se domluvit s kentaury ze Zapovězeného lesa. 🌲🌲Kentauři jsou hrdá stvoření a je třeba jim přichystat dar, se kterým pomáhají právě naši studenti. 

Úterý:
Ještě jsme měli v mezidobí společný strediskove den! Ten byl na téma simpsonových, kdy jsme pomáhali zachránit Springfield před katastrofou, kdy hrozilo, že přeteče znečištěné jezero.