sobota 3. prosince 2016

Adventní balíček informací

Je neděle a vy určitě odpočíváte, ale i tak jsme si pro Vás připravili několik důležitých informací, jejich čtení si můžete zpříjemnit kávou, či teplým čajem, který určitě v tomto chladném počasí bodne a pořádně zahřeje.

Za dva týdny nás čeká tradiční Vánoční výprava, na kterou pojedeme s vlčáky do nám známe školky ve Zvánovicích. Na pozvánku se můžete těšit na čtvrteční schůzce, nebo už ve středu ve večerních hodinách na našich webových stránkách. Bohužel Vám, ale přinášíme trochu smutnější zprávu. Výpravu jsme byli nuceni o den zkrátit, kvůli bezpečnosti a to z důvodu menšího počtu vedoucích, kteří by mohli jet právě na tuto výpravu. Plán vypadá zatím tak, že bychom se sešli v pátek o trochu dříve (cca kolem 16 hodiny) a vrátili bychom se v sobotu navečer. Přesnější časy a hlavně výbavu, která je trochu specifická pro Vánoční výpravu, se dozvíte na již zmíněné pozvánce. 

Omlouváme se Vám za komplikace a snad Vám to vynahradí právě nahrané a probrané fotky z výročí střediska, za které velmi děkujeme Camrálovi (hlavnímu vedoucímu Bronca). Na fotky se můžete podívat v naší FOTOGALERII a zde je ještě ODKAZ na článek, ve kterém se dozvíte, jak vlastně naše výročí probíhalo. :-)

S vedoucími jsme již domluvili termíny výprav na druhé pololetí, tentokrát se trochu liší od výprav starších oddílů, ale s Koťaty jsou termíny stejné. Zde je harmonogram: 

21.1. Hokejbalová jednodenka
24.-25.2. Únorová výprava 
24.-25.3. Společná výprava s Koťaty
22.4. Celostředisková jednodenka
12.-14.5. Svojsíkův závod 
16.-18.6. Červnová výprava 

Při vlčácké radě, přišla řeč i na stezky, které pilně předěláváme již od velkých prázdnin a to hlavně kvůli zjednodušení a lepšímu zapojení do našich programů. Změnili jsme systém plnění úkolů a rozdělili stezku na dva díly. První díl je Nováčkovská stezka a v druhém díle najdete Stříbrnou a Zlatou stopu, ale také i úkoly k výzvě Tři bílé tesáky a Úkoly pro rádce a podrádce. Co se týče prvního dílu (tj. Nováčkovská zkouška), tak počíteme, že by ji kluci mohli dostat začátkem ledna. Druhá část stezky bude připravena zhruba v březnu.

To by snad mělo být vše. Doufáme, že Vám čaj vystačil a přejeme příjemnou adventní neděli.


Vaše Vlčí Nože